محل تبلیغات شما

فروش اینترنتی گوشت فیله گوسفندی دولتی

امروزه افراد زیادی به خرید اینترنتی از فروشگاه های فروش عمده گوشت می پردازند. یکی از وب سایت هایی که فروش اینتیرنتی گوشت میپردازد، وب سایت زنگوله است. وب سایت زنگوله به فروش اینترنتی گوشت گوسفندی دولتی توجه بسیاری دارد و سعی دارد تمام محصولات گوشتی خود را به قیمت مصوب  قیمت گذاری کند.

 

قیمت فروش اینترنتی گوشت فیله گوسفندی دولتی قیمت فروش اینترنتی گوشت فیله گوسفندی دولتی

اصول برش لاشه ی دام برای فروش عمده گوشت

معمولا فروشگاه هایی هستند که اقدام به فروش عمده گوشت می نمایند. در این فروشگاه ها دیگر نیازی نیست لاشه های دام به صورت استاندارد جهانی تکه تکه شود، اما اصولا کارخانه هایی که اقدام به فروش به صورت عمده ای می نمایند، این لاشه های دام را نیز بر اساس اصول برش میزنند.

همانطور که می دانیم لاشه گاو به طور معمول به دو شقه تقسیم می شود. اگر اگر حمل و نقل این لاشه ها با مشکل مواجه شود، لاشه را به چهار قسمت تقسیم می کنند. اما باید بگوییم لاشه گوساله برای فروش عمده گوشت همیشه باید به چهار قسمت تقسیم شود.

به هر یک از این قسمت های لاشه گوساله ربع لاشه نیز می گویند. در ابتدای برش باید گردن دام از بدن جدا شود. پس از آن برای برش زدن لاشه گوساله از روی شماره دنده ها، علامت گذاری شده و برش زده می شود. حتی برای فروش عمده گوشت نیز لازم است ابتدا لاشه به صورت استاندارد برش زده شود.

معمولا زمانی که اقدام به برش لاشه گوساله بر اساس شماره دنده می نمایند، بین دنده های 8 و9 یا دنده های 9 و10 برش زده می شود. محل قرار گیری این دنده های لاشه دام تقریبا به صورت مساوی، لاسه را به چهار قسمت تقسیم می کند. پس از آن برای فروش عمده گوشت مورد استفاده قرار می گیرد.

برش های فرمی برای آماده نموده لاشه جهت فروش عمده گوشت

نوع دیگری برش بر روی لاشه دام انجام می شود، به این نوع برش ها برش فرمی می گویند. در این روش لاشه به قسمت های مختلفی دسته بندی شده و برش زده می شود. باید بگوییم این سبک برش در تمامی دنیا مورد قبول کشورها واقع شده است. از این رو می توانیم بگوییم برش استاندارد بین المللی، همان برش فرمی است.

برش های فرمی که برای فروش عمده گوشت انجام می شود، پشت گردن را بخش دنده، پایین تنه لاشه را سینه، سر سینه، سردست، ران و قلوه گاه تشکیل می دهد. قسمت میانی لاشه را کمر، فیله، راسته و سرین تشکیل می دهد.

باید بگوییم تمامی کسانی که در بخش فروش عمده گوشت فعالیت می کنند در طول زمان می توانند تجربه و مهارت تقسیم بندی لاشه گوساله را بدست آورند. به راحتی نمی توان بخش های مختلف لاشه را به درستی برش زد. زیرا لاشه گوساله نیز همچون لاشه گوسفندی قسمت های مختلفی دارد که از گوشت بهتری برخوردار هستند. از این رو لازم است در این مورد به مهارت لازم دست یافت.

 

سفارش اینترنتی گوشت های با کیفیت

اصول برش لاشه ی دام برای فروش عمده گوشت

خرید آنلاین گوشت و دلایل تردی و طعم گوشت های بسته بندی

لاشه ,گوشت ,های ,عمده ,دام ,قسمت ,فروش عمده ,عمده گوشت ,لاشه گوساله ,برای فروش ,به صورت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها