محل تبلیغات شما

فروش عمده گوشت گوساله در تهران

در دنیای امروز خانواده ها و رستوران های فراوانی به تهیه عمده گوشت گوساله می پردازند. بر همین اساس وب سایت زنگوله برای رضایت حال مشتریان خود فروش عمده گوشت گوساله در تهران را فراهم کرده است تا خانواده ها و رستوران هایی که نیاز به تهیه عمده گوشت گوساله دارند به راحتی به میزان عمده این محصول پروتئینی دسترسی داشته باشند.

فروش عمده گوشت گوساله در تهران فروش عمده گوشت گوساله در تهران

تکنولوژی تهیه کالباس‌های خام قابل برش

خرد کردن، مخلوط کردن، پرکردن، رساندن ، خشک کردن و دود دادن، مراحل تهیه و تولید کالباس‌های خام قابل برش هستند. در تولید این محصولات، از دستگاه کوتر برای خردکردن و مخلوط کردن مواد اولیه و همچنین افزودنی ها استفاده می‌شود.

روش های رسیدن

1.رسیدن به صورت طبیعی

برای رسیدن به صورت طبیعی، از زیرزمین ها و سرداب های مخصوص استفاده می‌کنند. برای تنظیم شدت جریان هوا و درصد رطوبت نسبی، در این محیط ها پنجره ها و حوضچه های آب را تعبیه کرده‌اند. برای رسیدن کالباس در این روش باید دمای هوا 12 الی 14 درجه سانتی گراد و روطوبت نسبی به طور تقریبی 80 درصد باشد. در این روش، کالباس در طی هفته ها و ماه ها می‌رسد و قابل مصرف می‌شود.

2.طبیعی تغییر یافته

با قراردادن کالباس‌ های خام در جعبه‌های پلاستیکی و یا فی مشبک، می‌توان از خشک شدن سطح آن‌ها جلوگیری کرد. در این روش کالباس را 3روز و در دمای 20 الی 24 درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌کنند.

در روش دیگری، با فراهم کردن یک محیط با فشار اتمسفریک اشباع بخار آب، کالباس را 6 تا 12 ساعت در درجه حرارت 25 تا 28 سانتی گراد قرار داده و بعد از سپری کردن این مرحله، به مدت 2 الی 3 روز در رنج دمایی 16 تا 20 درجه نگهداری می‌شوند.

از دیگر روش های رسیدن تغییر یافته می‌توان به نمک سودکردن، رسیدن درخلاء و فرو رفتن در محلول عمل آورنده اشاره کرد.

3.روش صنعتی( با تهویه)

در روش های نام برده شده، کنترلی روی سه فاکتور مهم و موثر در کیفیت کالباس وجود ندارد. این فاکتورها عبارتند از درجه حرارت، درصد رطوبت نسبی و شدت جریان هوا. برای ایجاد این کنترل لازم است که سیستم مکانیکی را وارد عمل کرد. در روش صنعتی تلاش می‌شود تا با روش های مکانیکی این سه فاکتور موثر کنترل شود. سیستم کنترل در روش صنعتی در اتاقک عمل ‌آوری مدرنی که به صورت اتوماتیک فعالیت دارد قرار دارد. در روش صنعتی این بررسی ها و کنترل ها به دو صورت سریع و آهسته انجام می‌شوند.

برای رسیدن در روش سریع از GDL و فلور استارتر در دمای 22 تا 26 درجه سانتی گراد استفاده می‌شود. مدت زمان رسیدن در این روش حداکثر 10 روز است که در آن میزان رطوبت در چند مرحله از 95 درصد به 75 درصد می‌رسد  و کالباس ها پس از رسیدن قابل برش خوردن و آماده مصرف خواهند شد. در روش آهسته تمام مراحل مشابه روش سریع است با این تفاوت که عمل رسیدن حداکثر در حرارت 15 درجه سانتی گراد انجام می‌شود.

برای تهیه کالباس های خام ، به علت وجود تبادلات گازی و بخار آب در تمام مراحل مخصوصا مرحله رسیدن، از پوشش های طبیعی مانند روده استفاده می‌شود.

سفارش اینترنتی گوشت های با کیفیت

اصول برش لاشه ی دام برای فروش عمده گوشت

خرید آنلاین گوشت و دلایل تردی و طعم گوشت های بسته بندی

روش ,ها ,های ,درجه ,کالباس ,عمده ,در روش ,ها و ,در این ,گوشت گوساله ,عمده گوشت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شخصی تعمیرگاه خودروهای هیوندای و کیا (شجاعی)