محل تبلیغات شما

فروش اینترنتی گوشت گوسفند در تهران

امروزه افراد بیشتر زمان خود را در ادارات و سازمان ها میگذرانند و برای رفتن به خرید حضوری زمان اندکی دارند و در برخی مواقع فرصتی برای این کار نمی یابند. وب سایت زنگوله به فروش اینترنتی گوشت گوسفند در تهران می پردازد و همین امر کمک بسیار مفیدی به کارمندان میکند تا خرید انواع گوشت قرمز خود را از طریق اینترنت انجام دهند و دیگر نیازی به خرید حضوری ندارند.

فروش اینترنتی گوشت گوسفند در تهران فروش اینترنتی گوشت گوسفند در تهران

اصول قطعه بندی کردن لاشه دام برای ارسال به بازار روز گوشت

می دانیم که برخی از بازارهای روز در کشور هستن که به عرضه مستقیم گوشت قرمز می پردازند. لاشه های دامی که در کشتارگاه هستند توسط دامپزشکان آماده و به بازار روز گوشت ارسال می شوند. اما این گوشت ها به چه صورتی قطعه بندی می شوند.

معمولا لاشه های گاوی که به بازار روز گوشت ارسال می شوند به دو شقه یا دو نیم لاشه تقسیم می گردند. از طرف دیگر برای این که بتوان این لاشه ها را به صورت راحت تری حمل و نقل نمود، هر نیم لاشه رانیز به صورت عرضی مجددا برش می زنند.

تا به دو قسمت فوقانی و تحتانی تقسیم شود. حتما در بازار روز گوشت با تکه های گوشت قرمز مواجه شده اید. با خودتان تصور کرده اید که این گوشت ها مستقیم از کشتارگاه برای فروش ارسال شده اند. باید بگوییم خیر چنین مسئله ای ممکن نیست.

زیرا معمولا تمامی دام هایی که به کشتارگاه ارسال می شوند، در تمامی مراحل مورد آزمایش های متعددی قرار می گیرند. پیش از این که وارد بازار روز گوشت شوند، این گوشت ها مورد بررسی قرار گرفته و تایید بهداشت دریافت می کنند.

روش های برش گوشت قرمز برای ارسال به بازار روز گوشت

در زمان های قدیم گوشت ها را به گونه ای برش می زنند که در زمان خرید و فروش هر دو مشتری و فروشنده متحمل ضررهای بسیاری می شدند. زیرا برخی از نقاط لاشه های دام از گوشت مرغوب تری برخوردار است و برخی دیگر از نقاط شاید کمتر فاقد گوشت قرمز باشد.

اما امروزه دیگر این مشکل وجود ندارد. زیرا  یک استاندارد بین المللی برای تقسیم بندی لاشه دام وجود دارد که تمامی کارخانه ها و کشتارگاه ها باید از این استاندارد پیروی کنند. با این کار تمامی گوشت هایی که وارد بازار روز گوشت به صورت استاندارد تقسیم شده و هیچ کس متحمل خسارت نمی شود.

باید بگوییم نحوه برش زنی لاشه دام در هر دامی متفاوت است. اصولا لاشه های گاو به دلیل بزرگ بودن به قسمت های بیشتری نسبت به لاشه گوسفند تقسیم می شود. از طرف دیگر گوشت های قرمزی که وارد بازار روز گوشت می شوند، اگر گوشت گوسفندی باشند، در بخش عضلانی از گوشت مرغوب تری برخوردار هستند.

به همین دلیل باید به گونه ای تقسیم بندیو برش زده شوند که مشتری ناراضی نبوده و دچار زیان نشود. اصولا تمامی گوشت هایی که در بازار روز گوشت تقسیم بندی شده اند از استاندارد جهانی پیروی می کنند. پس با خیال راحت اقدام به خرید گوشت نمایید.

 

 

سفارش اینترنتی گوشت های با کیفیت

اصول برش لاشه ی دام برای فروش عمده گوشت

خرید آنلاین گوشت و دلایل تردی و طعم گوشت های بسته بندی

گوشت ,لاشه ,روز ,بازار ,های ,ها ,بازار روز ,روز گوشت ,به بازار ,گوشت قرمز ,لاشه های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سالم زیبا دل واژه ها